Menu Candi Borobudur

By 15 juli 2018
    • Voorgerecht

    • Indonesische Loempia

      6.50

      Gevulde deegrol met kip 

    • Pangsit Goreng Istimewa

      5.95

      Gebakken flensjes gevuld met gekruide kip

    • Pangsit Goreng Vegetarisch

      5.50

      Gebakken flensjes gevuld met gekruide soja

    • Soep

    • Laksa Udang

      7,75

      Traditionele soep afgemaakt met kokosmelk en garnalen

    • Soto Ayam

      7,50

      Indonesische kippensoep 

    • Sate's

    • Sate Ayam

      7.50

      Kipsaté met pindasaus

    • Sate Babi

      8.25

      Varkensvlees saté met een zoetige kruidenmelange

    • Sate Kambing

      11.95

      Geitenvlees saté geserveerd met heerlijke kecapsaus

    • Sate Udang

      8.50

      Sate van garnalen met een kruidige saus

    • Vis- & garnaalgerechten

    • Ikan Bumbu Bali

      19.50

      Kabeljauwhaasje met een pittige saus

    • Ikan Colo Colo

      19.50

      Kabeljauwhaasje met tomaten milde sambal saus

    • Udang Borobudur

      21.50

      Garnalen en petehbonen met een pittige saus

    • Vleesgerechten

    • Ayam Goreng Koenjit

      16.50

      Gebakken kippenbout gemarineerd met kurkuma

    • Rendang Minang

      19.50

      Pittige gestoofd rundvlees

    • Tongseng Kambing

      20.50

      Geitenvlees in een kruidige saus

    • Traditionele Specialiteit uit Java

    • Gudeg Mama

      19.50

      Een stoofgerecht van jonge brood boomvrucht

    • Specialiteiten

    • Bami Goreng Borobudur

      20.50

      Gebakken bami met kippenvlees, geserveerd met diverse gerechten

    • Gado-Gado en Sate Vegetarisch

      17.50

      Diverse groenten overgoten met pindasaus geserveerd met vegetarische saté en witte rijst

    • Nasi Goreng Borobudur

      20.50

      Gebakken rijst met kippenvlees, geserveerd met diverse gerechten

    • Nasi Goreng Kambing

      18.50

      Gebakken rijst met geitenvlees geserveerd met saté kambing

x
admin

Author admin

More posts by admin